74cb1de43788a4bd4c17e69bbb22472e.jpeg

Våraprojekt

Projekten speglar vår tekniska kompetens och engagemang för hållbara installationer med den högsta kvaliteten. Vi kombinerar alltid innovation med energieffektiva lösningar för att möta våra kunders högt ställda krav och behov.

029398Elljusdesign_IF_metall_baraBild.jpg

Kontor Stockholm

Vi projekterar och installerar energibesparande lösningar för både belysning och inomhusklimat vid ombyggnationen av 4000 kvm kontorslokaler i samarbete med Thule Fastighetsutveckling.

Visa projekt
DSF5831.jpg

Kungliga Vetenskapsakademien

Vid en totalrenovering ansvarar vi för att projektera och installera nya el-, belysnings- och kommunikationssystem på Kungl. Vetenskapsakademien. Projektet vann Svenska Ljuspriset 2022.

Visa projekt
VITA_VILLAN_129.jpg

Poolhus i Stockholms län

En spännande nybyggnation där vi projekterar och installerar specialanpassad belysning till ett exklusivt poolhus.

Visa projekt
THULE_3713.jpg

EQ Sthlm

Projektet var att förvandla den K-märkta byggnaden till en modern och attraktiv kontorshub, utrustad med den senaste tekniken inom el- och belysningsinstallationer, och med en högklassig design- och slutfinish.

Visa projekt
Ambassade-Lima-4-e1528216512363.jpg

Svenska Ambassaden i Peru

I en upphandling med Statens fastighetsverk (SFV) genomförde vi en omfattande ombyggnad av Sveriges Ambassad i Peru.

Visa projekt
Varmbad.jpg

Yasuragi Spa

Vid ombyggnationen av Yasuragis spa fick vi uppdraget att projektera och installera samtlig belysning samt ett nytt el- och styrsystem. Sedan 2016 har vi ett pågående förtroendeuppdrag för löpande service och underhåll i fastigheten.

Visa projekt