6V6A8782.jpg

Om oss

Framtiden är elektrisk!

Sedan 1994 har vi på El & Ljusdesign visat att kunskap, noggrannhet och kvalitet gör skillnad. Vårt fokus har alltid varit att leverera den högsta kvaliteten och vi garanterar att värdet överstiger priset.

I takt med att samhället elektrifieras anpassar vi oss och utvecklas ständigt för att möta framtidens krav. Vi är ett team med en bred kompetensbas som leder utvecklingen inom elinstallation och styrsystem.

Vi strävar alltid efter att ligga steget före, redo att omfamna ny teknik och de möjligheter som smarta lösningar medför.

Hos El & Ljusdesign är framtidens elektriker redan här – redo att lysa upp din värld med smarta, innovativa och hållbara lösningar.


30 år som fullservice­leverantör med fokus på kvalitet, innovation och hållbarhet

Vi står för

Kvalitet

Vi är din partner när det kommer till högkvalitativa produkter och tjänster. Varje val vi gör är noga utvalt för att uppfylla de högsta standarderna inom leverans, prestanda, kundsupport och hantering av eventuella reklamationer. Vår professionella och dedikerade approach genomsyrar hela vår verksamhet, och vi lägger stort fokus på att överträffa dina förväntningar. Vår strävan är att leverera produkter och tjänster som uppfyller och överträffar dina krav. Vi är inte en prisdriven organisation; vårt fokus ligger istället på att erbjuda dig enastående värde för pengarna genom hållbara och högkvalitativa alternativ. Du förtjänar det bästa, och det är precis vad vi strävar efter att ge dig.

Pålitlighet

Vi är dedikerade till att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och prioriterar detta över kortsiktiga vinster. Våra råd och rekommendationer är baserade på gedigen erfarenhet och expertis. Vi är kända för att sätta klara förväntningar och konsekvent hålla våra löften. Våra uppdrag utförs med effektivitet och professionalism, samtidigt som vi upprätthåller högsta säkerhetsstandarder, utan att ta genvägar. När misstag inträffar, tar vi ansvar och hanterar situationen på ett sätt som omvandlar negativa erfarenheter till positiva. Vårt mål är alltid att uppfylla våra kunders önskemål och se till att de är nöjda – vi ger oss aldrig förrän detta mål är nått.

Ordning & Reda

Vi är passionerade och engagerade när det kommer till att erbjuda enastående kundupplevelser. Vår punktlighet, vänliga leenden och positiva attityd är vår garanti för att varje kund får en professionell och njutbar tid med oss. Vi är hängivna till noggrannhet och struktur, vilket avspeglas i allt vi gör. Från hur vi presenterar oss till välorganiserade arbetsplatser - varje detalj är viktig för oss. Efter varje arbetsdag lämnar vi platsen välstädad och i perfekt skick, eftersom ordning och reda är vår signatur.

Vårat team

6V6A8491.jpg

Patrick Molin

VD och Grundare

070-891 71 91[email protected]
6V6A8549.jpg

Fia Jakobsson

Ekonomichef

070-937 55 57[email protected]
6V6A8442.jpg

Henrik Bergman

Projektledare

070-941 80 51[email protected]
6V6A8430.jpg

Joakim Löfstrand

Projektledare

070-987 68 13[email protected]
6V6A8406.jpg

Mattias Eriksson

Projektchef

073-431 09 56[email protected]
6V6A8582.jpg

Thorbjörn Granlie

Projektledare

073-431 09 53[email protected]