ChargeAmpsDawn_Solsidan_LR-9_vertical.png

Energismartladdning

Smidiga och effektiva lösningar för elbilar

Behöver du en laddstation för hemmet eller flera laddstationer till ditt företag eller bostadsrättsförening? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla behov.

Med lång erfarenhet installerar vi laddboxar för både privatpersoner, företag och olika föreningar, inklusive bostadsrättsföreningar.

Vi strävar alltid efter att leverera effektiva och anpassade laddningslösningar och hjälper dig hela vägen.

Kontakta mig så hjälper jag dig att ta fram ett skräddarsytt förslag för dig!

6V6A8430.jpg

Joakim Löfstrand

Projektledare

Begär offert

Gäller alltid när du installerar laddboxar med oss:

Certifierade Installatörer

Våra certifierade och erfarna installatörer är dedikerade till att genomföra säkra och korrekta installationer av laddboxar, vilket garanterar högsta standard och säkerhet för våra kunder.

Konsultation och RådgivningVi inleder varje projekt med en grundlig konsultation och rådgivning för att förstå våra kunders specifika krav och ge dem den bästa vägledningen genom hela installationsprocessen.

Skräddarsydda Lösningar

Varje kund är unik, och vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som exakt passar deras behov och förutsättningar. Ingen uppgift är för stor eller för liten för vår uppmärksamma service.

Effektiv Projektplanering

Med vår effektiva projektplanering strävar vi efter snabb och problemfri installation. Vi är medvetna om att tid är värdefullt, och vi gör allt för att minimera störningar för våra kunder.

Kvalitetskomponenter

Vi använder endast högkvalitativa laddboxar och komponenter för att säkerställa pålitlighet och långvarig prestanda. Vår fokus på kvalitet är nyckeln till varaktig tillfredsställelse.

Support Efter installation

Vår service slutar inte efter installationen. Vi erbjuder löpande support och underhållstjänster för att säkerställa att laddningsinfrastrukturen fortsätter att fungera smidigt över tid.

Hållbarhetsfokus

Vi strävar ständigt efter att göra de mest hållbara valen för att stödja en grönare framtid. Genom att implementera miljövänliga och energieffektiva lösningar strävar vi efter att aktivt bidra till en ansvarsfull energianvändning. Vi inser att det alltid finns utrymme för förbättring och innovation, och vi fortsätter att söka efter nya sätt att minimera vår påverkan på miljön och öka vår hållbarhetsinsats.

Transparent Prissättning

Vi värderar våra kunders förtroende och strävar efter att erbjuda en bekymmersfri upplevelse genom transparent prissättning och klar information om kostnader. Hos oss tror vi på kvalitativa och långsiktigt hållbara lösningar som ger våra kunder verkligt värde för pengarna. Genom att fokusera på hållbarhet strävar vi efter att skapa pålitliga och kostnadseffektiva lösningar för varje kund.

Erfarenhet och Referenser

Med ett långt track record av framgångsrika projekt och nöjda kunder är vår erfarenhet och pålitlighet grunden för varje installation vi genomför. Se våra referenser för att upptäcka vårt pålitliga rykte.

Kontakta mig så hjälper jag dig med ett förslag

6V6A8430.jpg

Joakim Löfstrand

Projektledare

070-987 68 13[email protected]

Tryggt, smidigt och effektivt

Anlita ett proffs för att installera din laddbox.

ChargeAmpsDawn_Solsidan_LR-5-scaled.jpg

Utvalda leverantörer och varumärken

Vi väljer noggrant våra samarbetspartners för att säkerställa att våra kunder får de bästa laddlösningarna. Här är lite av vad vi har tittat på när vi har gjort våra varumärkesval:

 • Kvalitet: Vi samarbetar med högkvalitativa varumärken som står för pålitlighet och långvarig prestanda.
 • Innovation: Våra partners är ledande inom branschen och erbjuder innovativa lösningar för att möta framtidens behov.
 • Hållbarhet: Vi prioriterar varumärken som delar vår vision om en grönare framtid och erbjuder hållbara laddningsalternativ.
 • Kompatibilitet: Valda varumärken är kompatibla med relevanta elbilar och laddboxmodeller för ökad flexibilitet.
 • Support och Service: Vi kräver en hög servicenivå av oss själva och ställer samma krav på våra partners för att säkerställa pålitlig eftermarknadssupport och långvarig kundnöjdhet.

När du väljer oss, väljer du varumärken som förenar kvalitet, innovation och hållbarhet.

ChargeAmpsDawn_Solsidan_LR-7-scaled.jpg

När vi installerar din laddbox

När vi kommer ut till dig för att installera din laddbox för din elbil utför vi flera viktiga steg för att säkerställa en korrekt och säker installation:

 • Elkapacitetsbedömning: Vi börjar med att bedöma den befintliga elkapaciteten i ditt hem för att säkerställa att den kan stödja laddboxen. Det kan involvera att kontrollera elsystemets kapacitet och att säkerställa att det finns tillräckligt med utrymme för att lägga till en ny belastning.
 • Eluttag och Säkringskontroll: Vi undersöker befintliga eluttag och säkringar för att säkerställa att de är kompatibla med laddboxens krav. Om det behövs, kan vi rekommendera uppgraderingar för möta de nödvändiga specifikationerna.
 • Platsutvärdering: Tillsammans med dig väljer vi den mest lämpliga platsen för att installera laddboxen. Detta innebär att beakta praktiska aspekter som åtkomst och säkerhet, samt att följa eventuella lokala byggnormer och regler.
 • Kabelläggning och Anslutning: Vi ansvarar för att dra nödvändiga kablar från elcentralen till den valda platsen för laddboxen. Vi ansluter sedan laddboxen till det elektriska systemet på ett säkert och korrekt sätt.
 • Testning och Verifiering: Efter installationen genomför vi omfattande tester för att säkerställa att laddboxen fungerar som den ska och att all elektrisk anslutning är korrekt och säker.
 • Instruktion och Rådgivning: Slutligen ger vi dig instruktioner om hur du använder laddboxen och ger eventuell ytterligare rådgivning om underhåll och säker användning.

Genom att anlita oss som en professionell elektriker garanterar vi att installationen av din laddbox utförs på ett säkert och effektivt sätt, och att den uppfyller alla nödvändiga standarder och krav. Det är även ett krav för att du ska kunna ta del av laddningsbidraget.