Service och underhåll

Service och underhåll

Ett serviceteam skall vara proffsigt, snabbt och lösningsorienterat!

Vi har byggt upp vår serviceavdelning med en blandning av olika kompetens för att möta våra kunders olika behov och lösningar.

Ett servicejobb kan vara allt från en ej fungerande lampa till en utbyggnad av ett kök eller en kontroll att allt är ok i anläggningen.

Belysning

Belysning

Ljus – kanske den viktigaste delen för vårt välbefinnande och välmående, särskilt för oss som bor på den norra delen av jorden.

I en trivsam, praktisk och korrekt ljusmiljö känner vi oss trygga, vi orkar mer och lyckas bättre med våra arbetsuppgifter.

Med dagens enorma utbud av armaturer och ny teknik så finns det snart inte en yta i rummet som inte kan belysas.

Utmaningen handlar istället om val av produkter som skapar den bästa känslan och som också är praktiskt genomförbar,

Styrsystem

Styrsystem

Ett knapptryck och hela anläggningen vaknar till liv, belysning tänds till förvald nivå, kraft till spis och kaffebryggare aktiveras och din favorit spellista startar i högtalarna… en spännande och förenklande värld har öppnats.

Idag finns system som kan förenkla vår vardag, spara energi och skapa trygghet.

Valet av system faller oftast på vilka produkter och områden man önskar styra samt hur design och tillgänglighet skall bejakas.

Kraftinstallationer

Kraftinstallationer

Säker el skall vara en självklarhet och en trygghet för både våra kunder och oss själva vilket gör att vi aldrig tummar på kvalité och regelverk.

För en driftsäker och trygg anläggning krävs noga beräkning av kablar och säkringar utifrån ansluten utrustning. Allt skall installeras enligt gällande föreskrifter och uppfylla både funktion och design.

Elbilsladdning

Elbilsladdning

Behovet att kunna ladda elbilar ökar på olika platser.

Tillsammans med kunden inventerar vi era behov och analyserar Era förutsättningar – efter det föreslår vi den bästa tekniska lösning som passar just Er – oberoende fabrikat.

Kommunikation

Kommunikation

Idag består en modern kommunikationinstallation av ett flertal olika kommunikationssystem som till exempel ett traditionellt 01-nät, bus-nät, KNX system och ljudanläggningar samt fastighetsnät – det vill säga fiber eller koppar för data och tele.

Varje anläggning görs i samråd  med kund och överlämnas med komplett dokumentation efter avprovning..

Säkerhet

Säkerhet

Vi är en systemoberoende leverantör av säkerhetsprodukter. Det betyder att vi alltid kan erbjuda den bästa säkerhetslösningen tillsammans med våra kunder.

Vi installerar brand och utrymningslarm, passagesystem, inbrottslarm samt kameraövervakning.