Stockholm HUB

Sommaren 2015 fick vi förfrågan av Thule Fastighetsutveckling om vi var intresserade av att delta i en totalrenovering av Stockholm HUB, en hel fastighet på Vasagatan i Stockholm.

Vi pratade ihop oss och bestämde snabbt att det vore roligt att ta sig an detta projekt mycket på grund av att det var en totalentreprenad där vi kunde vara med och styra och påverka i en riktning som vi kände var rätt.

Vi fick stor frihet från beställare att ta fram och använda de bästa lösningarna för projektet. Vi valde att ta in ÅF konsult som hjälp vid projekteringen och som tillsammans med våra idéer samt erfarenheter av installationer visade sig vara ett lyckat samarbete.

Sommaren 2015 startade utrivning av fastigheten och i oktober 2016 var vi klara sånär som på två våningsplan som inte blev uthyrda.
Dock påbörjades dessa våningar nu under våren och kommer färdigställas innan semestern.

Utmaningen

Utmaningen rent installationsmässigt visade sig bli den låga takhöjden där vi skulle samsas med de andra yrkesgrupperna.

Det blev mycket som fick lösas på plats tillsammans med våra kunniga montörer så som svåra kabelvägar och komplexa lösningar.