Hem Referenser

Referenser

Här nedan hittar du några av våra senaste referensprojekt.

Mulberry
Under sommaren 2016 utförde vi en omfattande renovering av nya lokaler för Mulberry´s nya butik på Birger Jarlsgatan 17.

Pontus in the Air
Med stolthet har vi nu avslutat bygget av Pontus nya restaurang Pontus in the Air, på terminal 5 Arlanda!

Butiker Arlanda
Under hösten 2014 och våren 2015 har vi sammarbete med flera olika exklusiva butiker på Arlanda Terminal 5.

SÖS
Innan sommaren 2014 utförde vi en annorlunda och spännande utförande entreprenad kring en ny trappa avsedd att förbinda Södersjukhuset med Ringvägen.

Trapphus, Norrmalmstorg 1
Ett uppdrag av den mindre sorten men definitivt ingen lätt uppgift.

Entréhall, Dalagatan 100
Entréhallen skulle ytrenoveras och vi fick i uppdrag av fastighetsägaren att installera ny belysning som skulle fungera med husets karaktär.

Gisselberg Arkitekter
Under våren blev vi kontaktade av Gisselberg arkitekter där dom önskade att vi skulle hänga upp en stor ljusarmatur från Annell i deras ateljé-/arbetsrum.

Entré Blasieholmen
Ett fastighetsbolag på Blasieholmen bedrev sin verksamhet en halv trappa ned vilket inte genererar särskilt mycket naturligt ljus. För att ge entréhallen en rejäl boost och skapa ett riktigt upplyst rum valde vi att installera den nästa största armaturen ur Vela Round sortimentet från Annell. Armaturen spelar nu en central roll i lokalen som delar av ytan mellan kontor och kök.

Ehrenborg & Interface
I anrika Tobaksmonopolet på Södermalm har vi totalrenoverat 2 st lokaler, då hyresgästerna som redan var etablerade i fastigheten sökte nya ytor att visa sina produkter på.

Arlanda-disken
SJ:s informationsdisk fick genomgå en rejäl ombyggnad.