Hem Om oss Om El & Ljusdesign

Lite kort om oss

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess expanderat och blivit en totalleverantör inom el och belysning. Vi har kontor i Vasastan och har idag 30 anställda. Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov. Detta med avseende på vikten av säkra elinstallationer, bra belysning och energieffektiva anläggningar.

Vi vill alltid tänka nytt för att hitta unika, smarta och kostnadseffektiva lösningar. Förutom att vi i alla lägen kan föreslå den senaste tekniken ligger vi långt fram när det gäller att lägga fram de mest miljövänliga lösningarna till våra kunder.

Vår filosofi är att kunna erbjuda kunden en helhet, en motpart, en komplett installatör.

Medarbetare

Det är väldigt sällan någon av våra anställda slutar hos oss – det är vi stolta över. Som arbetsgivare erbjuder vi en informell, nära på familjär atmosfär. Vi är måna om att alla ska må bra och att vi ska uppnå en god arbetsmiljö. Både fysiskt och psykiskt.

En annan sak som är mycket viktigt är kompetensutveckling. Det är alltid mycket nytt på gång i vår bransch och det är helt avgörande att vi håller oss uppdaterade. Våra medarbetare vidareutbildas därför kontinuerligt i de senaste teknikerna, lagarna och förordningarna.

Dotterbolag

Modern Styrteknik AB – utvecklar och levererar automationslösningar, från utredning och konsultation till färdig installation av anläggning.
Se hemsida www.modernstyrteknik.se.

Citylarm AB erbjuder alla typer av svagströmsinstallationer. Se hemsidan www.citylarm.com.