Hem Lediga tjänster Projektledare

Projektledare

Är du en driven projektledare som gillar det där lilla extra?

Skulle du vilja jobba hos ett personligt företag som brinner för kvalitet och design?

 

Då ska du läsa vidare!

Tjänsten:

För att stärka organisationen och möta den växande efterfrågan rekryterar vi nu ytterligare projektledare.

Som projektledare har du en bred roll där du arbetar parallellt med flera mindre projekt som befinner sig i olika faser från sälj till utförande och avslut. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda och samordna projekten och dess personal på bästa sätt avseende både kvalitet och effektivitet samt att genom goda relationer med kund öka chansen till fler spännande uppdrag.

Arbetsuppgifterna är av skiftande karaktär och kan bland annat innebära: projektering och underlag för att ta fram offerter och anbud, inköp, leverantörskontakter, fakturahantering och löpande dokumentation under projektets gång.

Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av en projektledande roll inom samma bransch sedan tidigare. Du är bred i ditt praktiska kunnande och kan hitta kreativa lösningar på hastigt uppkomna problem. Du är elektriker i grunden och har en relevant teknisk utbildning. Vidare kräver arbetet en god datorvana och en god administrativ förmåga.

Du är en prestigelös och pedagogisk person som kan leda dina medarbetare på ett ödmjukt sätt samt ge klara instruktioner. Servicekänsla och god samarbetsförmåga är självklarheter för dig, såväl när det kommer till kollegor som till externa beställare. Du har erfarenhet av, och trivs med, en klassisk ”spindeln i nätet“-roll som bjuder på stor variation och stundtals ett högt arbetstempo. Körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav.

För rätt person erbjuder vi möjligheten att ingå i en växande organisation som ligger i framkant inom installation, belysning och teknik. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och lojala medarbetare.

 

Maila in din ansökan till patrick.molin@elljusdesign.se eller ring Patrick 08-661 15 15